Se vore åbningstider for påsken her

Ring Biler er en ældre lokal bilforhandler

Om Ring Biler

Siden begyndelsen af Ring Biler, har vi haft en kærlighed for franske bilmærker. Vi har derfor købt, solgt og serviceret franske biler i mere end 20 år. Derfor tør vi godt kalde os selv eksperter på det område.

Vores forretning har dog altid indkluderet en lang række bilmærker- og modeller, og vi tilbyder derfor også service af alle biler. Vi markedsfører nyere, brugte biler, og har altid flere end 100 forskellige biler på lager. Derfor har vi også alt lige fra den mindre kompakte bil, til den større familievenlige bil.

Hos Ring Biler er vi utrolig stolte af at levere brugte biler af høj kvalitet til de danske forbrugere hver dag. Vi har konstant vokseværk, og 2020 og 2021 modtog vi den prestigefyldte erhvervspris, børsens gazelle. 

Vores forretning samt autoværksted ligger placeret på Skallegårdsvej 1, Næstved 4700. Vi er en ældre lokal bilforhandler der støtter lokalsporten. Derfor er vi blandt andet sponsor i Næstved boldklub, Karrebæk IF og Næstved/HG kvindefodbold.

Vores mission for forretningen har altid været at yde den bedste service, til billige priser. Vores mål er at du går herfra med et smil, efter du har handlet med os.

Ønsker du at opleve en personlig bilhandel og snakke med en bilrådgiver? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 55 72 20 35 eller via vores kontaktformular for at aftale et tidspunkt der passer dig.

Har du brug for hjælp?

Skriv til os herunder

Har du spørgsmål?

Skriv til os herunder

Book prøvetur

Beregn byttepris