Se vore åbningstider for påsken her

Det vigtigste sikkerhedsmæssige element i din bil

Bremsetjek hos Ring Biler

Bremserne i din bil er naturligvis det vigtigste sikkerhedsmæssige element. Hvis du mistænker at de er defekte eller nedslidte skal du bestille tid til bremsetjek med det samme.

Undersøgelser viser endda at hver femte bil kører rundt med bremsefejl af en eller anden grad. Regelmæssige bremsetjek er med til at vedligeholde effektiviteten og sikrer din og dine medkørendes sikkerhed.

Hvordan ved jeg om mine bremser er har nedsat effekt?

Hård vind og vejr samt jord og grus fra vejen slider hårdt på dine bremser og øger risikoen for rust og ødelagte dele og længere tid, hvilket medfører nedsat bremseevne. Dette skaber naturligvis farlige situationer, da sikkerhedssystemerne i nyere biler som ABS og ESP ofte kun virker, når bremserne er vedligeholdt og fungerer optimalt.

Et tegn på bremser med nedsat effekt kommer typisk af at dine bremser giver lyde fra sig. Det betyder at bremserne enten kræver en udskiftning eller rensning. Kommer lydene udelukkende når bilen startes og efterfølgende de første par gange når du bremser, er der typisk tale om overfladerust.

Et bremsetjek hos Ring Biler indbærer:

Book tid til bremsetjek hos Ring Biler

Hos Ring Biler anbefaler vi at du får tjekket dine bremser med jævne mellemrum, så du øger din egen og andre trafikanters  sikkerhed og undgår dyre reparationsregninger. Vores erfarne mekanikere udfører bremsetjek og service på alle biler uanset model, mærke og årgang.

Book tid til bremsetjek via AutoMester.
Ligger du inde med spørgsmål, er du også meget velkommen til at skrive til os via kontaktformularen til venstre eller ringe direkte til os på tlf. 55 72 20 35.

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

07:45 – 16:00
07:45 – 16:00
07:45 – 16:00
07:45 – 16:00
07:45 – 14:15
Lukket
Lukket

Har du spørgsmål?

Skriv til os herunder

Book prøvetur

Beregn byttepris