Se vore åbningstider for påsken her

Professionel service af dit aircondition- og klimaanlæg

Aircondition service

Generelt er jævnlig service af dit airconditionanlæg en god ide, så du undgår dyre reparationsomkostninger. Hvis mængden af kølemiddel i anlægget bliver for lavt, vil anlægget typisk begynde at slide på bilens olie, som er til formål at smøre de mindre O-ringe, som holder systemet tæt. Hvis olien slides for hårdt, vil anlægget også blive slidt – hvilket i sidste ende resulterer i dyre reparationer på bilen.

Derudover er det naturligvis også vigtigt at servicere din aircondition for din egen og medkørenes skyld, da du selv kan justere temperaturen og gøre køreturene behagelige i de varme sommermåneder, og kolde vintertider.

Udover at sikre behagelige temperaturer, sørger din aircondition også for et sundt indeklima i bilen. Opererer din aircondition med nedsat effekt, øges risikoen for at der dannes bakterier og skimmelsvamp i anlægget, hvilket medfører dårlig lugt og luftvejsgener.

Forskellen på aircondition og klimaanlæg

Både aircondition og klimaanlæg har til formål at skabe en behagelig temperatur i bilens kabine. Dog er der væsentlig forskel på de to.

Både airconditionanlæg og klimaanlæg kører med kølevæske, og mister køleevne over tid. Begge typer anlæg skal derfor serviceres regelmæssigt.

Book tid til aircondition service hos Ring Biler

Hos Ring Biler anbefaler vi at du får serviceret dit airconditionanlæg med jævne mellemrum, eksempelvis når din bil alligevel skal til serviceeftersyn. På den måde minimerer du risiko for dårligt indeklima og dyre reparationer.

Vores erfarne mekanikere er eksperter i udskiftning af kondensatorer, kompressorer og mange andre dele til aircondition- og klimaanlæg, og vi kan servicere alle biler uanset model, mærke og årgang.

Book tid til aircondition service via AutoMester.
Ligger du inde med spørgsmål, er du også meget velkommen til at skrive til os via kontaktformularen til højre eller ringe direkte til os på tlf. 55 72 20 35.

Åbningstider

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

07:45 – 16:00
07:45 – 16:00
07:45 – 16:00
07:45 – 16:00
07:45 – 14:15
Lukket
Lukket

Har du spørgsmål?

Skriv til os herunder

Book prøvetur

Beregn byttepris