Bilforhandler Næstved

Ring Biler har fungeret som bilforhandler i Næstved i mere end 25 år. Det er vi faktisk stolte af. For man overlever ikke så længe i vores branche, hvis man får et dårligt ry. Vi er ordholdende, pålidelige og så har vi rigtigt fornuftige priser. Vi køber og sælger alle bilmærker; men helt ærligt, så er Peugeot og Citroën noget særligt J

Peugeot og Citroen biler

Køb og salg af Peugeot

Vi har 25 års erfaring med Peugeot biler og har solgt flere end vi kan huske. Det startede som en spirende forelskelse og har med årene udviklet sig til ægte kærlighed. For os er Peugeot indbegrebet af fransk elegance og kvalitet til en overkommelig pris.

Om Peugeot

Firmaet blev grundlagt som en kornmølle, men blev omlagt til et stålstøberi og der kom masser af sidegrene på det industrielle stamtræ, som kaffekværne, savklinger og paraplystativer. Peugeot blev synonym med udvikling og for at være på teknologisk forkant.

Traditionen er fortsat til nutiden, hvor Peugeot har fokus rettet mod bæredygtige bilmodeller som Peugeot iOn og Hybryd biler.

Brugte Peugeot biler til salg

Hos Ring Biler finder du altid et godt tilbud på en god brugt bil. Du kan se vores udbud af Peugeot på listen her

Vidste du:

  • Peugeot fremstiller meget anerkendte salt- og peberkværne? 
  • At firmaet Peugeot er over 200 år gammelt
  • At Tour de France er vundet på en Peugeot cykel ikke færre end 10 gange!

Køb og salg af Citroën

Hos Ring Biler blev resultatet af vores årelange kærlighedsaffære med Peugeot til en lille ny: Citroën. Et bilmærke, der formentlig har rystet den ene designklassiker ud af ærmet efter den anden. Da vores blod allerede bestod af en blanding af baguette og brie, så var det kun et spørgsmål om tid før Ring Biler udvidede sortimentet og ekspertisen til også at omfatte det franske ikon Citroën.

Om Citroën

Som sagt er Citroën kendt for deres mange klassiske designs. Det er imidlertid ikke kun æstetisk at Citroën har formået at skille sig ud. Det er et bilmærke, der gennem årene har udmærket sig ved i teknologiske landvindinger og nytænkning.

Sikker og komfortabel bil

I 1934 vendte de op og ned på tilgangen til persontransport ved at fokusere på sikkerhed med introduktionen af forhjulstræk, uafhængigt hjulophæng og karosseri af stål. De slog dermed ind på en vej, som de ikke har forladt siden. Citroën udmærker sig stadig som en enestående komfortabel og sikker bil lige fra en Citroën C1 eller C3 til Citroën Picasso og en DS5.

Brugte Citroën biler til salg

Du kan finde et godt tilbud på en nyere brugt Citroën på denne side: